Drömmar som verktyg

Drömmar


Drömmar är något som har fascinerat mig i mer än tio år. Det var min mamma som väckte det intresset då hon fått mycket hjälp i sin personliga utveckling genom att jobba med sina drömmar. 

Det började med att vi satt och pratade massor om ämnet. Efter det ringde jag alltid till henne för att få hjälp att tolka mina drömmar. Successivt lärde jag mig att tolka på egen hand 

Djupa insikter

Drömtydning har även hjälpt mig massor i min personliga utveckling och gör så än idag. 

Drömmar är fantastiska verktyg för oss alla när det gäller att förstå oss själva på djupet. 

Ta för vana att ha papper och penna på sängbordet så att du direkt kan skriva ner detaljer från drömmen. Somnar du om kan det vara svårt att komma ihåg detaljer när du vaknar senare. 

Alla kan lära sig att tyda sina egna drömmar 


Det handlar om att analysera på djupet – koppla ihop drömmen till din livssituation. 

En viktig detalj är känslor. Hur kände du dig i drömmen? Kan du koppla ihop den känslan med något i verkliga livet? Rädsla? Sorg? Oro? 

Det är bra att börja där, med känslorna, när man ska göra sin tolkning. 

Drömsymboler

Vid det här laget har jag hjälpt många människor med drömtydning och det är alltid lika fascinerande med drömsymboler. Men eftersom drömsymboler är personliga (om jag drömmer om en häst betyder det en sak, drömmer du om en häst kan det stå för något helt annat) behöver jag viss information från personen ifråga för att kunna vara till maximal hjälp. 

Först lyssnar jag till berättelsen om drömmen och efter det ställer jag mina följdfrågor. Det är lite som detektivarbete. 😉

Det bästa 

Det är en fantastiskt känsla när människor kommer till insikt. När dom får en riktig aha-upplevelse efter min tolkning. Då mår jag som bäst. 

Happy dreams ❤️


Kram /Ljusglimten 

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *