Boktips 

Tips 

Till er som är intresserade av drömmar kan jag rekommendera en bok som jag tycker väldigt mycket om. 

Den heter: Din Drömguide och är skriven av Sylvia Browne. 


Lär dig förstå dina drömmar

“I Din Drömguide öppnar Sylvia Browne ett fönster in i själen och en port till andra sidan. Sylvia illustrerar sina upptäckter med de inspirerande berättelser från verkligheten som är utmärkande för hennes böcker. Samtidigt visar hon hur våra drömmar påverkar allt från våra minnen till vår hälsa, vårt välbefinnande och våra relationer. Vi kan åstadkomma positiva förändringar genom att ta fasta på de budskap som våra drömmar ger oss. Och vi kan återknyta kontakten med våra kära bortgångna genom det särskilda medvetandetillståndet i drömmarna. 

Sylvia Browne belyser vägen mellan vårt medvetna och vårt omedvetna och visar varför våra drömmar är en av de viktigaste och mest missförstådda ingångarna vi har till andra sidan. Från återkommande drömmar till dagdrömmar, från tröstande drömmar till drömmar som tvingar oss att se det vi fruktar allra mest i ögonen.” 

Den finns att köpa lite varstans. Googla 😊

Kram /Ljusglimten 

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *