Här kommer svaren 

Svar

Här kommer svaren på frågorna jag fick under frågestunden idag. 

Hur började du med mindfulness?

För flera år sen köpte jag en bok om mindfulness så jag har känt till själva begreppet en längre tid. Dock började jag inte arbeta med det förrän jag blev utbränd. Då väcktes intresset successivt. 

Vad är bra med mindfulness?

Mindfulness går ut på att ta kontroll över sina egna tankar och vara närvarande i nuet oavsett vad man sysslar med under dagen. Mindfulness hjälper oss att hitta en rofylld plats inom oss själva och hjälper oss att iaktta och släppa taget om negativa tankar och föreställningar så att vi så småningom kan leva ett medvetet och glädjefyllt liv. Mindfulness motverkar stress, oro, grubblerier etcetera. 


Hur har du blivit så bra på att tolka tarotkort?

Kort och gott genom att använda min intution. Jag köpte min första tarotlek för många år sen och gick en tarotkurs strax efter det. Sen har jag tränat mycket på att spå andra genom åren. Övning och ännu mer övning. 

Hur väljer du i djungeln av alla lekar?

Jag går efter magkänslan. Jag låter tarotlekarna tala till mig, den jag känner mig mest dragen till köper jag. Kan du tänka dig att vara mentor?

Det har jag faktiskt inte funderat på ännu. Men ja absolut, när tiden är mogen. Just nu är jag inne i en period av intensiv personlig- och andlig utveckling så rollen som mentor får vänta en aning. 


Vart är du på väg min vän?

Mot fullständig upplysning. Det är mitt ultimata slutmål ☺️. Men självklart har jag även delmål efter vägen. Just nu är jag på väg mot mitt livssyfte. Vad är min uppgift här på jorden? 


Kram /Ljusglimten ❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *