Olycksfall 

Oflyt

Idag blev det inte riktigt som jag tänkt. 

Under förmiddagen kände jag av träningsvärk i baksidan av höger ben så då gjorde jag som jag alltid gör…stretchar. Och när jag stretchar baksida ben hemma lägger jag upp foten på spisen eller diskbänken och tänjer. 

Eftersom jag är överrörlig i lederna kan det krävas lite extra för att det ska “ta”. Därför la jag upp foten på spisfläkten istället. 


So far so good. 

Tyvärr råkade jag vingla till lite med vänsterbenet, så för att inte ramla drog jag snabbt ner högerbenet för att parera. Synd bara att jag landade med hela min kroppstyngd på höger fot med böjda tår. Knak! 


Aj som……!!!!!

Det blev pannkaka av alltihopa kan man säga. 

Ingen träning på ett bra tag framöver med andra ord. Det blir vila med foten i högläge. 

Så pga detta blev det inget dagens budskap från Osho zen tarot idag. 

Kram och ta det lugnt 😉 /Ljusglimten 

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *