Söndagens kort från Love Tarot 8/5

Kontemplation/Begrundande 


Det finns saker och ting att komma till botten med nu. Nu handlar det om att tänka efter och känna efter på djupet. Och det behöver man ensamtid till. 

Vad behöver du? 

Vad vill du? 

Vad känner du? 

Ibland är det så att du och din partner behöver utvecklas på varsitt håll. Det är nödvändigt för att nå framgång på olika sätt. 

Det behöver inte betyda att ni går skilda vägar. Men vissa perioder kan kräva ensamhet för att komma till insikt på djupet. Att växa. 

Det behövs tystnad för att kunna höra sitt hjärta tala. 

Du kanske behöver resa bort på egen hand och ta dig en funderare. 

Det kan även vara så att eran relation har “gått av bara farten” en längre tid. Då behöver ni stanna upp och reflektera. 

Är du singel kan du vara i en period där det faktiskt är meningen att du ska vara själv av olika anledningar. Det kan handla om en fas av personlig utveckling där du behöver lära dig något om dig själv som du inte skulle ha kunnat lära dig om du levde i en  relation t.ex. 

Har du hjärtesorg behöver du dra dig undan för att läka i lugn och ro. Gråt, skrik och slå på kuddar om det behövs, skriv ner alla dina känslor på ett papper (använd så många svärord du känner för) och bränn eller släng det sedan. Du kommer att må så mycket bättre efteråt.❤️

Kram /Ljusglimten 


ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *