Vilket kort dras du till?

Godmorgon…

…tänkte jag säga innan jag kom på att det är mitt på dagen. Jag klev nyss upp så för mig är det “morgon” 😊. Det har varit en del händelser på senaste som sugit energi ur mig. Bästa sättet att tanka energi för mig är att sova. Börjar känna mig lite piggare nu. 

Söndagens kort

Idag kör jag varianten där ni själva får känna in vilket kort ni dras till. 1, 2, 3 eller 4. Du kanske till och med dras till flera? 


När du vet vilket eller vilka kort som är “dina” läser du budskapet på respektive kort längre ner i inlägget. Budskapen är på engelska och ni får översätta själva. 

Söndagens kort kommer från Animal Spirit 

Nummer 1


Nummer 2


Nummer 3


Nummer 4


Ha en bra söndag! 😊

Kram /Ljusglimten 

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *