Kvällens distanshealing 18/5

Tack!


Roligt att så många ville vara med! Jag räknade till 80 personer😊. 

Jag placerade energierna från Karneolen, Svarta Obsidianen och den Gula Kalciten hos er alla.

Först omslöts ni av Den Helige Andes vita ljus, sedan av det rosa ljuset – Kärlekens ljus och efter det bjöd jag in Ärkeängel Rafael som spred sitt smaragdgröna läkande ljus. Ni blev bokstavligt talat upplyfta och inlindade i detta gröna ljus💚. 


Det var väldigt vackert! 

I vanligt fall hettar det och pirrar i mina handflator när jag healar, men nu spred sig känslan ända upp till mina armbågar! Häftigt.😊

Det kom även en vitklädd ängel och satte sig ner mitt bland oss alla, han läste för oss ur en bok. Dock hörde jag inte vad han sa, såg bara läpparna röra sig. 

Budskap 

Jag fick till mig ett budskap till er under healingen:

“Glöm inte bort dig själv på grund av allt du gör. Se till att ha tid över för dig själv.” 

Vad upplevde du under healingen?

Såg du nån färg? Fick du nån känsla? Såg du nån bild? 

Dela gärna med dig! 😊

Kram /Ljusglimten 

ljusglimten

29 kommentarer

 1. Jag fylldes med enorma skratt glädje Tack fina du😊😍😍

  • Hej och tackar från djupet av mitt hjärta!
   Jag blev så lugn som i vanliga fall har tusen nålar i baken. Somnade! Efter att ha “läst min bön”. Sovit i natt! Det är länge sen. Så tack än en gång!💖

   • Det var roligt att höra! Då verkade energierna på djupet ❤️😊

 2. Tack för healingen🌸. Kände en väldig hetta i min hud, och som ett skal runt mig höll mig fast som jag inte kunde komma ur. Vet inte vad det kan betyda. 💖

 3. Väldig kyla , ryckningar i vänster ben. Kändes som nån energi som gick från fötterna upp till höfterna. Väldig stark upplevelse. Såg även grön ljus. Tack

 4. Tack för healingen💜
  Jag upplevde lila,rosa och grön färg som pulserade.Det blev väldigt kallt. Somnade flera gånger kortare stunder . Såg en syn/drömde att en krokodil hade svalt en annan krokodil till hälften. Så vaknade jag …vad var det?☺Är rädd för krokodiler kan jag tillägga 😉

  • Intressant. Din syn handlar om att besegra rädsla. Positivt! ❤️😊

 5. Jag kände en väldigt fysisk läkning i ben, armar och rygg. Någon ropade mitt namn men hörde inget mer sen. Men den verkliga healingen började runt åtta då kändes det som att jag fick massage i hela ryggen och det fortsätter även nu. Tack för en fantastisk stund!

 6. Tack för underbar healing❤️ Kände en stark värme i hela kroppen. Ett lugn, stickningar i händer, armar och fötter. Såg färger, vitt, rött och grönt
  Känner mig lugn och behagligt trött❤️🙏

 7. Väldigt stark healing. Blev otroligt varm och röd hela jag och det kändes att det jobbade på fler ställen. Tack! 😊

  • Ja healingen var kraftfull, kul att du oxå kände det! 😊❤️

 8. Jag glömde bort då jag var iväg och tittade på dottern när hon spelade match.. Men jag var inte riktigt med alls på matchen… Ca kl 20 kommer jag ihåg nu bråkade några 10 åringar och jag bara sprang till de för att förhindra bråk.. Det gick bra men direkt efter började ens ögat rinna… Jag var och kollade på matchen men ändå inte 🙂 🙂 aldrig så frånvarande 🙂
  Kan det vara att jag ändå påverkades?

  • Absolut påverkades du av healingen! Kom i håg att dricka mycket vatten nu efteråt. 😊❤️

 9. Tack för den underbara healingen. Blev alldeles varm och energin strömmade genom min kropp. Väldigt starka energier<3

  • Va roligt att du oxå upplevde de starka energierna! 😊❤️

 10. Lugnt å skönt… Fridfullt❤️ Sov gott. Universum hör bön amen.å tack du fina.
  Kram
  Anette

 11. Tack för healingen ❤ I början kände jag lätt pirr i händerna. Sedan svepte en värme över hela kroppen och min kropp kändes alldeles lätt, nästan svävande. Mot slutet stack det i benen som ryckningar. Mådde extremt dåligt innan men som lättades under healingen. Namaste ❤ Ljus och kärlek

  • Fantastisk upplevelse! Som sagt så såg jag hur Rafael lyfte upp er i luften och lindade in er i grönt ljus, säkert därför du upplevde en svävande känsla. 😊❤️

 12. Wow! Har aldrig känt av distanshealing så kraftfullt som igår. Men misstänkte att den skulle bli det när jag såg vilka stenar du valt. Hela kroppen blev som matt, jag fylldes med ett lugn o en inre frid. Efteråt var jag supertörstig (är aldrig det !) och kände mig som lätt-berusad (på ett positivt sätt). Så otroligt mycket tack!! 💙

 13. tack, tyvärr så blev jag upptagen med annat precis kl 20.00 men jag hann påbörja innan jag åkte efteråt så ville mitt hjärta hoppa till och var lite oroligt senare på kvällen så kröp det i hela kroppen och kände mig lite gladare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *