Roadtrip – Lappland 

Vi åkte på förmiddagen ifrån Dalarna och kom fram till Norsjö nyss. Det blev några timmar i bilen om vi säger så 😉. Dock stannade vi några gånger längs vägen, bland annat i Sundsvall och Lycksele. 


Vi åkte längs kusten en bit. Vackert, men vägen var tyvärr under all kritik. 

Iskallt

Jag hade tänkt att packa med klänningar men fick lov att tänka om när jag upptäckte (till min fasa) att det var endast 4-5 plusgrader här uppe! Det blev långbyxor och täckjacka istället. Och det är jag glad för just nu, det blåser iskalla vindar till på köpet. 

B & B

Som sagt har vi nyss kommit fram till Norsjö där vi ska spendera natten på ett mysigt B&B. Kvinnan som driver detta sa att det kunde bli snö inatt!! Jag kände mig genast tvungen att krypa ner under täcke och filt. 


I och med den här lilla roadtrippen jag är ute på nu så har jag pausat kortdragningarna. Jag sätter igång igen på lördag. 

Sovdax nu. Ännu en lång dag imorgon väntar.

Kram /Ljusglimten ❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *