Döden är inte slutgiltig

Jag är en själ, Du är en själ


Jag har fått många bevis på att döden inte är slutgiltig. För mig är det självklart att själen är odödlig. Vi är en själ. Vi är inte en fysisk kropp. Vi är inte en fysisk kropp som har en själslig upplevelse utan vi är en själ som har en kroppslig upplevelse. 

En tidsbegränsad kroppslig upplevelse
När vi är klara här på jorden lämnar vi vår fysiska kropp och återvänder hem. Hem till Andra Sidan där endast kärleken existerar. 

När nära och kära lämnar jordelivet före oss vill dom att vi ska veta att döden inte är slutgiltig. Dom försöker tala om för oss att dom inte är borta för alltid. Dom vill visa oss att dom fortfarande är högst levande, för det är dom, skillnaden är att dom befinner sig i en annan dimension. Där finns dom och väntar på oss. 

Budskap genom drömmar 

Ofta talar dom till oss i våra drömmar, när våra fysiska kroppar sover. Jag fick nyligen ett väldigt fint exempel på detta berättat för mig. 

Personen i fråga hade en nära vän som gick bort för en tid sedan. I en dröm träffades de två igen. Vännen sa då: “Jag har simulerat min egen död i ett år nu.” 

Det var ett väldigt tydligt budskap tycker jag. Döden är inte slutgiltig


Kram /Ljusglimten ❤️

ljusglimten

6 kommentarer

    • Dom kommer tillbaka Malin 😊 Jag är på semester just nu och har dålig tillgång på el. ❤️

  1. Dina inlägg är saknade 💕 vad händer med själen när man tar sitt liv?

    • Tack, jag är snart tillbaka igen ❤️ Enligt mig kommer de själarna till Andra Sidan precis som alla andra.😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *