Dagens kort från Love Tarot 

Hej alla fina läsare😊. För er som undrar vart mina “Dagens budskap” tagit vägen kan jag berätta att jag för tillfället är bortrest. Där jag befinner mig nu är tillgången på el väldigt begränsad. Jag laddar telefonen och bloggar via den när möjlighet finnes. 

Dagens budskap gällandes kärleken 


Det handlar om att sluta fred. Att sluta fred med sig själv först och främst. Därefter kan friden etablera sig i relationer. 

Tidigare upplevelser från det förflutna spelar roll här. Upplevelser från barndomen eller tidigare relationer. Dessa erfarenheter har format oss till den vi är idag. 

Kortet uppmanar oss att acceptera det som varit. Det som varit tillhör det förflutna och det förflutna kan vi inte påverka. Om vi hänger fast vid det förflutna kan vi inte utvecklas. Vi stagnerar. Sen är det oxå viktigt att vi tar lärdom av sådant som varit så att vi inte fortsätter att upprepa mönster som inte är bra för oss. 

Skaka av dig ledsna tankar, de begränsar dig. Fokusera på det positiva och vackra du har i ditt liv just nu. Hur mörkt det än kan kännas efter att en relation tagit slut finns det alltid en ljusglimt att fokusera på. Det lovar jag dig! Det gäller bara att se den. Och när du hittat den och fokuserar på den kommer nya dörrar att öppnas för dig. Dörrar som leder till harmoni och frid. Både hos dig själv och i relationer, nya som gamla. 

Kram /Ljusglimten ❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *