Andlig påhälsning 

Upplevelser 

Jag har varit bortrest en tid nyligen  och har då upplevt oförklarliga ljud och fenomen vid några tillfällen. 

Skål!

Några gånger på kvällstid har någon skålat med ciderflaskorna som stod på golvet i vardagsrummet i en låda. Ett fasligt klirrande till och från. Ingen befann sig i rummet när det hände. 

Krasch!

Under natten till idag vid 01-tiden hördes plötsligt en ljudlig krasch som fick mig att hoppa högt! Det tog mig en stund att lokalisera vart det kom ifrån. Hallen. 


Verktygslådan hade bokstavligt talat flygit ut från hatthyllan och landat på högkant! 

När det här hände befann jag mig i sovrummet, N i badrummet och hundstackaren i vardagsrummet på soffan. Jag var säker på att hatthyllan rasat ihop men icke! 

Inget fel på hatthyllan inte! Däruppe i tomrummet stod verktygslådan.


N är en sådan person som absolut inte tror på andar, allt har sina logiska förklaringar säger han. Alltså tog han sig en grundlig titt på händelsen, till och med mätte ut olika avstånd och vinklar. När han var klar kliade han sig i huvudet och sa att det inte fanns nån logisk förklaring till hur den tunga verktygslådan hade kunnat flyga ut snett åt vänster, av sig själv och landa såpass långt ut från hyllan. För att lyckas med denna manöver måste någon ha knuffat ut den, snett framåt från väggen sett. 

Det tog någon timme innan jag lyckades somna efter detta 😄. 

Kram /Ljusglimten ❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *