Sanning och konsekvens

Nyss frågade jag min andliga guide Zilo vad jag borde skriva om. Svaret jag fick var: Sanning och konsekvens

Jaha, tänkte jag och anade genast ett tema. Dagens budskap som jag delade tidigare idag handlade just om detta…sanningen. 

OBS detta är ett kanaliserat budskap! Jag har inte redigerat det på något sätt, inte lagt in mina egna värderingar i det eller på annat vis omtolkat det. Jag skriver ner det precis som jag fick det till mig och ni kan ta del av det nedan: 


Illusionens slöja kommer tids nog att falla inför mänsklighetens ögon. Ni står inför ett uppvaknande. Ett uppvaknande som kommer att rasera er världsbild.

Idag tror ni att ni lever och att ni tids nog ska dö. Men när sanningen uppenbaras kommer ni att förstå att ni är döda och att ni tids nog blir levande. 

Just nu sover mänskligheten, men ni kommer att vakna. Och när ni vaknar kommer allt att förändras. 

Ni kommer att förstå att era religioner är byggda på förvirring och rädsla. Byggda på dimridåer. 

Adam och Eva levde i Paradiset. Dom hade allt de kunnat önska sig tills ormen dök upp och lurade dom att äta av kunskapens träd. När dom gjorde så blev dom dömda till döden. Dom blev förvisade till ett begränsat liv på jorden. Ett liv präglat av eld, rädsla och plågor. Detta tillstånd beskrivs av Bibeln som helvetet

Helvetet är det ni genomlider nu. 

När sanningens ridå går upp för mänsklighetens ögon kommer ni att se ormens lögner. Ni kommer inse att ormen endast är en metafor. En metafor för illusionen att ni måste leva ett rättfärdigt liv för att inte hamna i helvetet. En metafor för att ni endast är era fysiska kroppar. 

Folk, se bortom illusionen! 

Se bortom….


Där tog kontakten slut för denna gång. 

Som jag ser det handlar detta om konsekvenserna av att inte se sanningen. När vi väl ser sanningen kan vi ta oss ut ur helvetet och förflytta oss rakt in i paradiset där vi rätteligen hör hemma, paradiset för mig symboliserar ett tillstånd av total frid, harmoni och ovillkorlig kärlek. ❤️

Kram /Ljusglimten 


ljusglimten

6 kommentarer

  1. Tack. Andra grejen jag fått till mig idag om att dimman försvinner/skingras 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *