Dagens kort från Healing With The Angels 13/9

Kapitulera och släpp taget 


Våga släpp taget om sådant som inte är bra för dig och låt Gud och Änglarna hjälpa dig med det. Allt som du befriar dig ifrån kommer att ersättas av någonting mycket bättre, antingen av någonting helt annat eller så “botas” situationen på ett mirakulöst sätt. 

När du håller fast vid en del av ditt liv som inte fungerar får den ingen chans till läkning. 

Oavsett om du är olycklig eller missnöjd med ditt kärleksliv, din karriär, ditt boende, din hälsa eller annat så ber Änglarna dig att släppa taget. Om du håller fast vid dessa aspekter av livet på grund av rädslor, som till exempel: “Tänk om jag inte kan hitta någon eller någonting bättre. Tänk om..” Då kommer situationen bara att bli värre. 

Men om du är villig att släppa taget om och frigöra den här situationen som det handlar om kommer en av två saker att hända. Antingen kommer den att lösas upp och ersättas av någonting betydligt bättre, eller så kommer den att läkas på ett mirakulöst sätt. 

Änglarna ber dig att inte försöka kontrollera slutresultatet på det som oroar dig utan släpp taget och låt Gud hjälpa dig. ❤️

Vill du ha ett personligt budskapskort från Ärkeänglarna eller Healing With The Angels? 20kr per kort kostar det. Kontakta mig via: november_1126@hotmail.com😊

Kram /Ljusglimten ❤️


ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *