Att kämpa i motvind

Drömmar och känslor 

Vilken natt jag har haft! Jag är mentalt slut. Visserligen fick jag sova 6-7 timmar på raken vilket var helt fantastiskt, men drömmen jag hade tog musten ur mig. Det var en lång seg dröm som aldrig verkade ta slut. Jag pendlade konstant mellan hopp, förtvivlan, ilska, frustration, besvikelse och allt däremellan. 


Den sista scenen innan jag vaknade var denna: Jag och en annan kvinna skulle ta oss in genom en dörr, det krävdes två personer för att lyckas öppna den. Hon stod bredvid mig, beredd på att dra upp dörren när jag lyckats med företaget att få själva handtaget i rätt position. Och för att lyckas med det var jag tvungen att stå med fötterna på handtaget för att med hela kroppsviktens hjälp trycka det rätt. Samtidigt fick jag blåhålla mig i dörrkarmen för att hålla balansen. Jag försökte flera gånger och jag var så nära, men i sista stund tappade jag allt och fick börja om. Kvinnan stod bredvid och hejade på: “Oj va nära det var! Prova en gång till!! Nästa gång lyckas du!” Med svetten rinnandes och mjölksyra så hela kroppen skakade vred jag på huvudet och sa: “Nej, jag har inga krafter kvar. Nu orkar jag inte mer.”

Vilken cirkus!

När jag vaknade till förstod jag direkt vad drömmen handlade om. Den speglade min kamp, min kamp i motvind. 


Jag har kämpat för en relation alldeles för länge utan att få direkt mycket tillbaka. Detta är ett mönster jag verkligen fått upp ögonen för den senaste veckan. 

Precis som i drömmen har jag kämpat och ansträngt mig till max för att få relationen att fungera och utvecklas på bästa sätt. Men varje gång känns det som om jag halkar på målsnöret därför att jag inte får någon hjälp, respons eller engagemang av den andra parten. 

Nu har jag insett att mina energiresurser är uttömda och att det är totalt lönlöst att fortsätta kämpa för en relation som den andre uppenbarligen inte har samma intresse av. 

Relationer är ingen enmansshow!

Det handlar om teamwork i laget. Och min dröm visar på en väldigt ojämn fördelning i det samarbetet. 

Det är dax att ta en långpromenad och rensa tankarna.


Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

  1. Kramar till dig, förstår precis vad du menar. 💞 Vi är nog många som känner eller har känt som du💕

  2. Kram på dig finis !!! Ja tänk vad drömmar är underfundiga !!! Jag drömde här om natten att jag gjorde hjärt och lungräddning på min dotter 😱 Men vet att det handlar om att mitt inne barn inte får ta plats fullt ut !!! Kramar till dig 💝🌸🌼

    • Ja drömmar är fantastiska!!! Speciellt när vi lär oss att tyda dom 😊😊❤️ Riktigt bra livsverktyg. Tack fina du! ❤️❤️🙏🏻

  3. Har varit där, vet hur det är och det värsta är nog efteråt när jag upptäckte hur totalt slut energimässigt jag var och allt jag sakta men säkert insåg, allt jag blundat för försvarat ,vänt mig ut och in för att det skulle vara bra……Allt jag gjort mot mig själv.Det har tagit tid men nu är jag tillbaks och massa erfarenheter och lärdomar rikare.Kramar till dig!

    • Ja precis som du säger så blundar man och försvarar. Vill inte se. Skönt att du tog dig ur det!
      Tack! Kram ❤️❤️🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *