Supermånen

Fullmåne 


Idag är det inte bara fullmåne utan även supermåne. En perfekt dag att rensa bort sådant som inte längre tjänar ens högsta bästa. Det kan vara allt ifrån relationer och fysiska föremål till mönster och beteenden. Nu handlar det om läkning. Rensa bort, släpp taget om och läk ihop. 

Dagen till ära rensar jag i min vänlista på Facebook. Det är absolut inget personligt emot någon utan det handlar om att vi inte har nåt gemensamt eller att vi inte har någon kontakt alls. Jag är nästan klar med det projektet och jag känner mig redan lättare. 

Man måste bort med det gamla för att kunna få plats med det nya.

Det kallas supermåne (supermoon) när fullmåne inträffar när månen rör sig i den banan som ligger närmast jorden. Och det gör den nu. Nu ser månen ca 14% större ut och lyser 30% starkare än vad den gör när den befinner sig på andra sidan jorden. 


Starka energier är i omlopp nu som påverkar oss alla. Du kan utnyttja dessa till din fördel genom att genomföra positiva förändringar i ditt liv (rensa till exempel). 

Meditation

Jag kommer även att meditera ikväll. Utomhus. Då använder jag mig av rosenkvarts för läkning. Jag lägger fokus på hjärtchakrat. Det behöver jag just nu. 

Rening

Alla mina stenar, kristaller och andra healingredskap lägger jag ut över natten så att de får renas ordentligt av denna fullmånes starka energier. 


Nu tankar vi positiv kraft!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 Comments

  1. Tusen takk for alt du deler og lærer videre til meg, Og for all positivt det gir meg.

    Klemmer fra meg 😊💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *