En kraftfull utrensning i drömmen – inget för känsliga läsare! 

Meditation och healing

Igår kväll när jag mediterade utomhus riktade jag framförallt in mig på hjärtchakrat, jag placerade rosenkvartsens energier både i hjärtchakrat och i hjärtat. Jag bad Ärkeängel Rafael och Metatron om hjälp att rensa och öppna upp alla mina chakran med extra fokus på hjärtchakrat. Det var en kraftfull healingmeditation som kändes. Jag hade hjärtklappning plus att jag kände lite olika sensationer i bröstet och i magen. 

Rosenkvarts


Drömmen

Jag somnade rätt fort där runt midnatt men vaknade vid 02:30, av vad vet jag inte. Dock hade jag Sveriges hjärtklappning och stressnivåerna var höjda. Det dröjde länge innan jag somnade om. 

Drömmen jag hade tog priset! Jag har aldrig upplevt en så stark utrensningsdröm förut! 

Drömde att jag var på ett kryssningsfartyg. Jag hade en tarantella i handen (en sån där stor hårig spindel ni vet). Helt plötsligt började jag äta på spindelns bakkropp. Jag åt upp hela den delen och medans jag tuggade tänkte jag “det här var väl inte så farligt”. När jag hade svalt den sista tuggan ångrade jag mig. Jag började må illa och jag fick kväljning efter kväljning. 

Jag måste spy upp det här! Jag kan inte fatta att jag just åt på en spindel!! Såå äckligt!! 

Jag sprang ner till toaletterna, slet upp ett bås och kräktes lite. Det kändes bättre efter det så jag gick ut. Hann bara några meter när jag började må illa igen, men då hade det kommit så mycket folk så bara ett par bås var lediga och jag hade ingen lust att spy när nån hörde på. 

Jag väntade så länge jag kunde men tillslut blev det ohållbart. Jag rusade in till första lediga toa, hann bara till handfatet innan det kom en kastspya av enorma proportioner!! Det stod som en fontän och alldeles brunt var det. När attacken var över tittade jag ner i handfatet och såg till min fasa att jag kräkts upp en död mus utan huvud!! 

Så jäkla vidrigt!!! 

När jag vaknade var jag djupt äcklad plus att jag mådde aningens illa. Vad hände där?? Äta spindlar och kräkas upp halvt förruttnade möss! 

Utrensning

Sen slog det mig. Självklart var det en utrensning efter healingen!! En klockren utrensning!!  Äckligt men nödvändigt.😉 

Idag har jag mått betydligt bättre än vad jag gjort på sistone. Jag har känt mig lättare över bröstet och det har känts lugnare i det området. 


Tack änglar för healingen!!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *