Duschmeditation

Hej!😊

Ibland kan det vara knepigt att få tid till att meditera, därför tänkte jag bjuda på en enkel meditation du kan utföra medan du duschar. Två flugor i en smäll så att säga. 


Duschmeditation

  • Varje gång du duschar (eller när du känner för det) så föreställ dig att all stress och ångest sköljs bort med vattnet.
  • Koncentrera dig på hur det känns när vattnet är i kontakt med huden. 
  • Föreställ dig att vattnets kraft sköljer bort dina negativa tankar. Känn hur ilska, skuld, skam, sorg, nedstämdhet och annat rinner av dig. 
  • Låt allt negativt sugas rätt ner i avloppet. 

Efteråt kommer du att känna dig lättare till sinnet.😊

Jag brukar föreställa mig att allt det tunga och negativa som rinner av mig är grått eller svart till färgen. Sen fortsätter jag att låta vattnet skölja över mig tills det återigen är klart och färglöst. Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Så häftigt! Detta har jag gjort nästan varje kväll i flera års tid! Inte att allt som rinner ner i avloppet är grått eller svart, men allt känns mycket skönare efter duschen på kvällen. Allt liksom tvättas bort….Känns alltid skönt 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *