Min dröm om Ana

Inatt hade jag en väldigt klar och tydlig dröm


Drömde att jag äntligen vågade få kontakt med den ande som skrämt vettet ur mig en längre tid. Under vårt samtal kom det fram att hon varit så arg och frustrerad över att andra personer försökt inbilla mig att hon inte fanns. Att andar inte finns på riktigt. Hon visste att jag såg henne och att jag kände henne. Det enda hon ville var att få uppmärksamhet. Att bli sedd och hörd. 

Och när jag äntligen slutade vara rädd för hennes skrämmande närvaro och började lyssna, då slutade hon vara hotfull. Hon visade sig vara en fantastiskt varm kvinna, runt 60 år. Hon var ifrån Mexiko och hette Ana. Hon hade en vuxen son och en orange katt. Katten hette Ceasar. 

Jag frågade henne vad hon hette mer än Ana, om hon inte hade fler namn? Då log hon och rabblade upp flera stycken. Jag frågade om hon kunde skriva upp dom på en lapp för annars skulle jag inte komma ihåg. 

Ana Maria Jessica “Momi” och “Caesarina”

Hon skrev även ner två Mexikanska efternamn men dom kommer jag inte ihåg. 

Jag tog kontakt med henne vid flera tillfällen och katten Caesar blev mer och mer fäst vid mig. Sista gången kom han springande när han såg mig. 

Sen vaknade jag

Jag tänkte direkt att det var intressant att Ana kom från Mexiko eftersom min andliga vägledare Zilo oxå är därifrån. 

Ska bli spännande att se om mina skrämmande hemsökta drömmar försvinner från och med nu när jag vågat möta den rädslan.😊

Kram /Ljusglimten❤

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *