Sju tecken på att din skyddsängel försöker kontakta dig 

Änglar är andliga varelser som hjälper och guidar dig. Dom har en mycket högre frekvens än vi människor så deras budskap kommer till dig i form av kanaliserade meddelanden, drömmar, tankar och insikter. Därför finns det en hel del tecken som visar dig att Änglarna finns runtomkring och försöker kontakta dig. Dessa tecken kan verka små och meningslösa i början, men med tiden ökar dom i både antal och storlek. 

Dessa kärleksfulla varelser ger dig tecken som är en symbolisk påminnelse om att dom älskar och stöttar dig. Därför presenterar jag här några av de vanligaste tecknen från Änglarna. Du kan börja upptäcka dessa tecken därför att du behöver bekräftelse eller svar på någon fråga du ställt, eller så kan Änglarna sända dig tecken när dom vill påminna dig om deras ständiga närvaro. 


Sju vanliga Änglatecken

 1. Fjädrar. Om du hittar fjädrar längs din väg kan det vara ett av tecknen från Änglarna. Detta är en fantastisk påminnelse om att Änglarna är nära och att dom älskar och stöttar dig. Om du får uppleva en sådan situation så njut av detta kraftfulla Änglatecken. 
 2. Moln. Om du ser ett moln som ser ut som en Ängel betyder det att din Ängel är med dig och vill visa sin närvaro på detta sätt. 
 3. Dofter. Om du plötsligt känner en underbart söt doft som du inte vet vart den kommer ifrån så är det ett tecken på att din Ängel är nära. 
 4. Bebisar och Djur. Om du ser en bebis som tittar upp och ler mot taket eller ivrigt stirrar ut i luften så är Skyddsängeln närvarande. Änglar har en lugnande inverkan på barn och djur.
 5. Musik. Om du hör Änglalik sång eller något annat vackert ljud som du inte kan förklara, då kan det vara ett tecken från din Ängel.
 6. Mynt. Om du fortsätter att hitta mynt är det ett Änglatecken och en symbol för stöd. Så om du hittar mynt ska du veta att du är älskad, stöttad och guidad. 
 7. Gnistrande ljus. Om du ser gnistrande små ljusbollar, oförklarligt skimrande ljus eller glimtar av färger så är din Skyddsängel nära. Om du upplever detta ska du sluta dina ögon, slappna av och andas därför att din Ängel försöker ge dig healing, höja dina energier och ditt välmående. 


Trevlig helg!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

26 Comments

 1. Tack Emma för fina budskapet får hålla uppsikt så att man inte missar något kram ha en fin kväll 🌹🌞❤

 2. Så underbart..en stjärna varje kväll och den ser ut som 4 ihop men när jag tittar så formas den till en ängel och är grön.detta började isamma veva jag talade ihuvet med änglarna och tackar dom dagligen och ber om beskydd..kan det vara en ängel?eller inbillar jag mig?varenda kväll samma sak😇😇😇

  • Vackert! Jag tror absolut att det är en ängel. Bevis på att dom hör dig och är med dig. ❤️❤️❤️

 3. Tack för den intressant läsning du ger oss. Jag har en fråga.. kan änglar vara med i denna händelse. Vi kör bil över öppet landskap med åkrar runt oss. Och en tydlig sånglärka flyger nära våran bil. Stilla i luften länge. Och följer med våran bil som är i rörelse. Är detta ett typ av budskap som du skrev om i texten? Tack för ditt ev svar/ Erica

 4. Tack snälla du nu förstår jag vrf jag ser saker som jag tyckt varit märkliga❤️❤️🙏🏻🙏🏻

 5. Igår kväll när jag satt vid TV:n så kände jag vid flera tillfällen en doft av färsk citron. Trodde först att det kunde vara från blommor jag hade på bordet men det var det inte. Hade läst ditt inlägg tidigare och tänkte att detta måste vara ett tecken <3 Tycker om att läsa dina inlägg, de är så varma och hoppfulla. Kram och tack <3

  • Tusen tack! 😊❤️🙏🏻 Det var absolut ett Änglatecken du fick! Dom passar på lite extra efter att du läst texten och har tecknen i färskt minne….blir svårt att missa det då. 😉❤️❤️❤️

 6. Jo jag får sådana saker med ibland Jag har tänkt vad konstigt var kommer det ifrån även om från grannen så är det konstigt Jag tror verkligen på det här har fått bevis med ämntligen men man har inte förstått allting förut tack för det finns folk som tror sådana här sid or kramar till alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *