Dagens kort från Ärkeänglarna 28/6

Skriva


Idag är det Ärkeängel Gabriel som träder fram och talar om det skrivna ordet. 

Att skriva är ett väldigt bra sätt att få ur sig tankar och känslor. En väldigt bra terapi faktiskt. 

Det har ingen betydelse om du nu väljer att skriva dagbok, sagor, dikter, noveller, seriösa debattartiklar eller starta en blogg. Du känner själv hur du vill skriva och vad du vill skriva om. Privat eller offentligt. 

Det viktigaste är att du lyssnar på din själ när den talar om för dig att den vill uttrycka sig kreativt genom att skriva. Så fort du känner ett sug efter att skriva så gör det. Skriv det som kommer upp. 

Sen bör du tänka till en del på vad du skriver till andra genom till exempel sms, kommentarer på internet och liknande. Ditt skrivna ord kan såra på djupet. Även fast du kanske inte menar att såra någon så är det lätt hänt så tänk lite på hur du formulerar dig. 

Har du svårt att komma till skott eller att få tid till skrivandet? Be Gabriel om hjälp.

Nu går det bra att återigen boka privatsessioner/distanshealing från och med nästa vecka. Kontakt: november_1126@hotmail.com 

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *