Dagens kort från Healing with the Angels 29/6

Något nytt är på väg 


Nya möjligheter och nya erfarenheter presenteras för dig. 

Välkomna det nya i vilken form det än är: nytt jobb, projekt, boende, nya människor, relationer eller annat. Förändringar kan vara läskiga men änglarna omger dig med kärleksfulla energier. Kalla på dom närhelst du känner dig rädd eller orolig inför något nytt. Änglarna ger dig självförtroende och energi så att du kan njuta av det nya. 

Ibland håller vi fast vid det gamla och invanda enbart för att det känns bekant och tryggt. Änglarna ber dig nu att öppna upp för nya tillvägagångssätt i livet. Se saker och ting på ett nytt sätt, från ett nytt perspektiv. Kanske behöver du lära dig något nytt. 

Vad det nya än handlar om så tillåt dig att sträckas ut av dessa nya omständigheter. Du lär dig så himla mycket om dig själv genom nya erfarenheter. 

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Det nyaste som hände i dag var att det kom ett litet barnbarn en liten Hailey föddes i morse! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *