Hemfärd, orkaner och blomster 

Tanken var att vi skulle åka hem i söndags men det blev orkanvarning så färjorna ställdes in. Istället fick vi vänta ett dygn och ta eftermiddagsfärjan från Läsö in till Fredrikshamn på måndagen. Där hade vi återigen några timmars dötid innan nästa färja gick till Göteborg. Medans vi väntade åkte vi till en blomsterbutik nån mil bort. Kenneth kände transan som ägde stället, jag gillade verkligen att karln gick runt i klänning och pärlhalsband!😊 Snäll va han oxå, jag fick en orkidé som jag tyckte va fin. 

Butiken


Så otroligt vackra rosor, orkidéer och annat


Jag fastnade för dom blåa rosorna! Jag har alltid velat haft såna. Innan vi åkte därifrån blev jag överraskad. Kenneth fixade en bukett åt mig!😊 Tusen tack! 

Min bukett med blåa rosor


Det tog extra lång tid att komma till Örebro pga att vi hade en bil som skulle bogseras från Uddevalla. Vi totaldäckade vid nio på tisdagmorgonen och vaknade inte förrän fyra på eftermiddagen. Då var jag dessutom dyngförkyld med feber så jag sov i princip konstant till onsdagen efter det. 

Jag är fortfarande dålig, ingen bra tajming eftersom vi ska flyttpacka och bege oss till Falun imorgon. 

Våran nya bil som vi släpade hem


Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *