Dagens kort från Mystical Oracle Cards 30/6

Nu handlar det om åtaganden, löften och ansvar. 


Har du lovat någon något så se till att hålla det. Är du inte helt säker så lova inget. Om någon lovar dig något så försäkra dig om att personen ifråga verkligen håller sitt löfte innan du sätter din lit till detta helt och hållet. Kanske en plan B kan vara på sin plats? 

Innan du tar på dig mer ansvar/arbete på jobbet eller i hemmet bör du fråga dig själv om du verkligen mäktar med. 

Det kan finnas någon i din närhet som behöver dig på olika sätt, kanske behöver lätta sitt hjärta eller hjälp med avlastning. Då krävs det att du är lojal mot denne, att du visar att du är pålitlig, någon att räkna med. Du kommer att få mycket tillbaka. 

Funderar du på att skriva på ett kontrakt, ingå avtal eller liknande  så är det bara att köra på! Universum ger dig tummen upp! 

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *