Dagens kort från Healing with the Angels 24/7

Änglarna ber dig att släppa taget 


Våga släpp taget om sådant som inte är bra för dig och låt Universum och Änglarna hjälpa dig med det. Allt som du befriar dig ifrån kommer att ersättas av någonting mycket bättre, antingen av någonting helt annat eller så ”botas” situationen på ett mirakulöst sätt. 

När du håller fast vid en del av ditt liv som inte fungerar får den ingen chans till läkning. 

Oavsett om du är olycklig eller missnöjd med ditt kärleksliv, din karriär, ditt boende, din hälsa eller annat så ber Änglarna dig att släppa taget. Om du håller fast vid dessa aspekter av livet på grund av rädslor, som till exempel: ”Tänk om jag inte kan hitta någon eller någonting bättre. Tänk om..” Då kommer situationen bara att bli värre. 

Men om du är villig att släppa taget om och frigöra den här situationen som det handlar om kommer en av två saker att hända. Antingen kommer den att lösas upp och ersättas av någonting betydligt bättre, eller så kommer den att läkas på ett mirakulöst sätt. 

Änglarna ber dig att inte försöka kontrollera slutresultatet på det som oroar dig utan släpp taget och låt Universum hjälpa dig. 

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

18 kommentarer

  1. Jag behöver verkligen hjälp. Är kaos i mitt liv med “kärleken”.
    Känns som allt håller på att gå sönder inom mig. Har varit en jobbig helg med alla känslor.

  2. Tack behöver verkligen lära mig att släppa taget om flera saker ❤

  3. Hur kan släppa taget ??? Har jätte svårt att göra det .tänker hela tiden om det plus ännu mer när det hände något fint eller när jag är ensam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *