Dagens kort från Healing with the Angels 19/8

Låt inte rädslor hindra dig


Änglarna vill att du ska ha tillit. Att du ska våga lita på dig själv och ha tillit till att allt löser sig enbart till det bästa! Lita på att Änglarna är med dig hela tiden. 

Änglarna vet precis hur du har haft det i det förflutna, dom är medvetna om dina besvikelser och motgångar. Dom vet att dessa erfarenheter kan ha gjort att du har tappat tron på dig själv, andra människor, livet självt och till och med Änglarna. 

Detta kort är en påminnelse om hur viktigt det är att du behåller din tro, din tillit. Oavsett om du gjort misstag. Alla har gjort misstag. Misstag är till för att lära sig av. Låt inte misstag och besvikelser få dig att förlora tilliten till dig själv och livet. 

Änglarna ber dig nu att lita till dom och till Universum. Om du tappat din tro, be till Änglarna om hjälp att hitta tillbaka till den. Dom hjälper dig…nu och för alltid. 

Idag lördagen 19/8 sänder jag Glädjehealing på distans klockan 14:00. Klicka HÄR för information om hur du anmäler dig och hur det går till. Välkommen😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 Comments

  1. Correct as Always…. Du har nästintill alltid pricksäkert rätt! Angående mitt liv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *