Energidammsugning

Hej! 🙂

Jag har under mitt healingarbete fått till mig en ny metod som jag kallar för “energidammsugning”. Behandlingen går ut på att rena energierna i kroppen samt att fylla på med ljus och kraft, kort förklarat. Denna metod har jag hittills testat på en handfull personer (på distans) med bra resultat. Jag har fått några personers tillåtelse att publicera deras omdömen. Här kommer dom:

“Kände att det lättade i mina nacksmärtor, varm känsla i magen och ett lugn.” /Elisabeth Fors

“Tack Emma för energidammsugningen. När jag kom från jobbet hade jag ont i knäna. Inte värk men ont. Tillfälligt ont. Har inte problem med knäna, men något gjorde att jag uppmärksammade dem lite extra. Därför var det extra intressant att du sa att mycket negativa energier och blockeringar satt just där. När vi var klara reflekterade jag över att knäna kändes som vanligt igen. Som vanligt efter din healing känns det skönt i hela kroppen! Tack.” /Hanna

“Tusen tusen tack för energidammsugningen i går.Va precis vad jag behövde efter två energi krävande och energi jobbiga veckor. Mycket behaglig, och en del känslor som kom ut.Har haft problem med min diffusa nacke och “ont” i huvudet ett tag.Har försökt med massage, krano sakral mm inget har hjälpt.Efter din behandling har jag inte besvär av våra sig nacke eller “huvudvärk” håller både tummar och tår att det håller i sig.” /A-K

Jag tar nu emot 2 bokningar dagtid lördagen 16/3, 150kr för ca 30-40 minuter. Behandlingen sker på distans.

Förskottsbetalning senast 30 minuter innan utsatt tid.

Bokningar och frågor via: november_1126@hotmail.com

Jag “efterlyser” även omdömen från er “stammisar” som är med på min Glädjehealing. Det är absolut inget krav men jag skulle bli väldigt glad om några av er kan skriva några rader om era upplevelser. Syftet är att dessa omdömen ska publiceras offentligt, dock väljer ni själva om ni vill synas med både för- och efternamn eller endast förnamn. Tack på förhand! ❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

16 kommentarer

  1. Jag tar gärna emot energidammsugning främst gällande min nedre rygg, nacke och axlar för 50kr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *