Dagens kort från Ärkeänglarna 7/1

Hej😊

Det är inte ofta Ärkeängel Metatron trätt fram för att ge oss ett budskap, det må jag säga! Dock väldigt passande för min del eftersom jag bett honom om hjälp tidigare idag. Och eftersom han ger oss budskap måste det finnas många fler som behöver hans hjälp.

Här kommer söndagens budskap:

Ärkeängel Metatrons huvudsakliga uppgift är att rena, balansera och justera våra chakran. (Jag ber alltid Metatron om hjälp med det efter att jag utfört energiarbete, som healing exempelvis). Så det han vill säga er är att ni alla är välkomna att be honom om den hjälpen närhelst ni vill. Ni behöver inte ha utfört energiarbete för att be om den hjälpen.

Känner du dig lite ur gängorna? Har du blockeringar i ditt energisystem? Är du trött? Ofokuserad? Obalanserad? Be Metatron om hjälp att fixa till det. (Han är toppen).

Jag brukar alltid be honom om att komma till mig under natten när jag sover och “fixa” till mig. 😊

Kom ihåg att dricka mycket vatten dagen efter bara.

Metatrons behandling gör att vi får mer energi samt att vår intution blir skarpare.

Jag sänder min Glädjehealing på distans söndagen 7/1. Klicka HÄR för information. Varmt välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

18 Comments

  1. Tack finaste Emma!! Glömmer bort att rensa för jag vet ju hur viktigt det är ! Tack för påminnelsen!!❤️🌺

  2. Det va verkligen ett behövligt budskap för jag har känt mig väldigt trött och sliten och orkeslös det senaste halvåret. Så stort tack! ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *