Dagens kort från Healing with the Angels 6/1

Godmorgon!

Idag var jag nog uppe före tuppen till och med. Hunden är rastad och kaffet är klart. Dax för dagens budskap:

Idag vill Änglarna säga dig att inte ta så allvarligt på livet.

Med det menas att det finns så mycket mer att fokusera på än vardagliga måsten som t ex arbete, sysslor och liknande. Självklart är detta sådant som lär skötas men du ska inte glömma bort att du har en själ som oxå behöver tas om hand dagligen. Själavård är otroligt viktigt!

Hur ser det ut med glädje i ditt liv?

Trivs du med ditt arbete? Trivs du med dina relationer? Trivs du med din bostad och bostadsområdet? Trivs du med dig själv?

Om svaret är negativt på något av dessa områden är det dax att du gör en förändring där. Inget ska ta mer energi än vad det ger.

Detta kort kan även indikera att du behöver ha lite extra koll på dina barn just nu. Eller att barn är på väg in i ditt liv, en graviditet t ex.

Idag och imorgon sänder jag Glädjehealing på distans. Klicka HÄR för information. Varmt välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 Comments

  1. Precis rätt kort!!! Dessutom skojade jag just att jag nog snart ska börja dagis, eftersom “din inre ålder” testen på fb nu visade 31 ist för 89 som den gjorde för 3 år sedan.

  2. Godmiddag 😊
    Det stämmer så bra in på mig. Jag gör det jag ska. Men aldrig själavård.
    Jag ska bli farmor i sommar det blev balsam för min själ ❤

  3. Tack för Glädjehealingen idag 6/1 <3 Blev så gott avslappnad och fick energi kick – gick en långpromenad i solskenet med ett leende – snacka om glädjehealing <3 <3 <3

    • Underbart!! Måste säga att denna Glädjehealing var väldigt kraftfull!! Jag testade även en ny metod. Spännande och roligt att få läsa din kommentar. Kramar ❤️❤️😊🙏🏻👍🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *