Budskap för 9/1 och 10/1 från Love Tarot

Hej!

Här kommer budskap för tisdagen och onsdagen:

Nu kan du ha förmågan att se din väg framåt klart och tydligt. Skarpsynt är ordet. Helt plötsligt kan rullgardinen dras upp framför dina ögon, dimman lättar och nästa steg blir tydligt för dig. Detta kan även gälla andra saker och ting i ditt liv, sådant som tidigare känts diffust och förvirrande blir klart och tydligt. Poletten trillar ner. Härlig känsla!

Om du är i eller hamnar i en situation där du behöver hävda dig eller försvara dig på något sätt så kommer du att klara det galant. Ha tillit till dig själv i detta.

Funderar du på en karriär/utbildning eller liknande som har med språk/kommunikation att göra så är det helt rätt säger kortet.

Det är även möjligt att du möter en man framöver som vet vad han vill, och det är han förmodligen väldigt tydlig med. Han nöjer sig inte med “snack” utan här ska det hända saker. Handling framför ord.

Nu till helgen sänder jag Glädjehealing på distans både lördag och söndag. Ni som varit med tidigare och vill deltaga kan swisha redan nu, annars kommer info på fredag.😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

9 Comments

  1. hej En fråga om inte den är bra FÅR DU BARA TA BORT DEN OKEJ Kan du se om jag redan träffat honom som jag har känslor för Jag har alltid träffat på honom efter tag Åh sist ville jag säga till honom det men vågade inte Dom här ursäkta jag säger Gambia männen Det känns bara som dom bara vill en sak får dom så går dom får dom inte sex så går dom ändå Ha n stannar aldrig länge om man ska lära känna varann så måste dom ju vara med tjejen också Varför har dom alltid så bråttom att komma iväg är dom rädda för något kanskre lika bra jag inte sa något men varför kan jag inte glömma honom det är jobbigt tänka på en om man träffar någon annan Hur gör jag Allt gått fel med honom med konstigt det hur gör jag dumpa honom känns inte bra nästa gång jag ser honom måste jag tala om det se vad han säger Tack för budskapet Jag tror på det här verkligen kram hoppas på något svar

  2. Bara jag igen mineadress är rätt med vet inte varför dom skriver inte är den eller om du kan sgä någon man kan prata med om det kram tackk bra sida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *