Dagens kort från Ärkeänglarna 12/1

Ett meddelande från Andra Sidan

Dina nära och kära som befinner sig på Andra Sidan mår hur bra som helst! Släpp din oro över deras välmående och känn deras kärleksfulla välsignelser.

Dina nära och kära är inte långt borta, faktum är att dom är väldigt nära! I dina lugna stunder kan du faktiskt känna deras närvaro. Lita på att det du känner är verkligt för dessa besök är högst verkliga.

Det kan även hända att de på Andra Sidan besöker dig i dina drömmar. Vet då att det var ett verkligt möte och inte ”bara en dröm”.

Du ska veta att dina nära och kära är lyckliga och befriade från allt lidande. Dom är Hemma. Och dom vill att du oxå ska vara lycklig och ha det bra! Det är viktigt för dom.

Var uppmärksam på meddelanden från Andra Sidan nu.

Lördagen den 13/1 och Söndagen den 14/1 klockan 14:00 sänder jag min populära Glädjehealing på distans. Det går även att ta emot till natten, fråga mig hur det går till om du inte vet redan. Ni som har mitt Swishnr kan swisha redan nu, ange i meddelande vilket datum samt om du tar emot vanlig tid eller nattetid. Har du inte min Swish sker anmälan via email: november_1126@hotmail.com

Välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 Comments

  1. Tack Emma jag har visst detta en längre tid, Hoppas bara att få se dem i drömmen med bara…
    Tackar Stefan Thulin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *