Misär

Hej!😊

Nu förstår jag varför jag var så trött i måndags! Då sov jag först en hel natt, sen till och från hela dagen plus en hel natt till. Hur trött kan man vara egentligen? Men igår kände jag av de första förkylningssymtomen och idag är jag riktigt förkyld! Ont i halsen och i nästan hela kroppen, igentäppt i snoken och hostar. Nyser och fryser.

Håhåjaja

Min kära sambo har köpt nässpray och en semla åt mig idag. Semlan tröståt jag nästan omgående! Den var jag värd i min misär.

Det enda jag åstadkommit idag är en banankaka, och enda anledningen till att jag bakade den var att sambon hotade med att slänga de sista två (något bruna) bananerna som var kvar. Då sköljde plötsligt en känsla av snålhet över mig. Här ska inte kastas om man kan göra något av det!

God blev den! Jag tröståt en stor bit av den oxå.

Det värsta av allt

Denna förkylning kunde inte kommit mer olägligt! Imorgon ska jag nämligen på anställningsintervju. Känner mig verkligen fräsch och upplagd….NOT! Tror att jag genast måste tröstäta en bit kaka till.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

    • Haha ja vi får hoppas på det bästa! Först av allt en god natts sömn…❤️😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *