Dagens kort från Animal Totem Tarot 9/2

Jobb/karriär

Det är något som skapas just nu. Något som ännu ligger i sin linda. Som ett embryo i livmodern. Något som behöver tid på sig för att mogna. Nu ska du inte tänka på vad slutprodukten kommer att bli. Istället bör du fokusera på vart du befinner dig just nu. Njut av den här fasen av skapelse. Njut av dessa förväntansfulla energier som råder just nu. När tiden är inne föds resultatet.

Familj/relationer

Detta är ett kärlekskort som är sammankopplat till planeten Venus. Kortet kommer med bud om kärlek, romantik och möjligheter till ett nytt liv på något sätt som kan innebära graviditet. Kom dock ihåg att kortet symboliserar vad som är möjligt, inte vad som kommer att ske. Ingenting är ristat i sten. Kortet låter dig bara få veta vad du kan skapa av dina nuvarande livsvillkor/situation. Så om kärlek är vad du vill ha – skapa det. Venus möjligheter är oändliga!

Hälsa/välmående

Se över hur du vårdar din kropp, själ och sinne. Vilken mat stoppar du i dig? Vilka tankar tuggar och idisslar du om och om igen? Och hur ger du din själ det utrymme den behöver för att uttrycka sig? Näring är inte enbart för den fysiska kroppen utan se till att hela du får det som behövs för att växa dig frisk och stark.

Frågor att ställa dig själv

  • Hur kan du få dig själv att känna dig exalterad över vad som är på väg, även fast du inte kan se det ännu?
  • Vart i ditt liv kan du sprida mer villkorslös kärlek?
  • Vad är det du skapar som behöver hållas dolt för omvärlden ett tag till?

Nu till helgen blir det ingen Glädjehealing pga sjukdom.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

14 kommentarer

  1. Wow, vilket kort! 😻Det allra bästa är att det är precis så här det känns, så exalterad över det nya som kommer fast jag inte kan se det. Nytt jobb och Kärlek är på ingång. 🙏

    Tack för allt du ger! Du är fantastisk! Krya på dig! 💛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *