Dagens kort från Ärkeänglarna 12/2

Klarhörande

Att vara klarhörande innebär att man har förmågan att höra meddelanden från Andevärlden.

Nu ska du hålla öronen öppna så att du inte missar någon viktig information. Informationen kan komma genom klarhörande eller från personer runtomkring dig. Det du ska vara extra uppmärksam på är information som upprepas, hör du samma sak flera gånger kan du vara säker på att det är menat för dig.

Kalla på Zadkiel om du behöver hjälp inom detta område.

Kortet kan indikera att du är på väg att utveckla din klarhörande förmåga. Vill du jobba på att öppna upp den kan du ta stenen lapis lazuli och placera den ovanför dina ögonbryn. På så sätt kan du väcka upp dina ”andliga öron” så att du klart och tydligt kan höra vägledningen som kommer.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *