Dagens kort från Love Tarot 14/2

Hjärtefrågor

Gudinnan Venus träder fram idag och talar om för oss att nu krävs det att vi tänker till och handlar klokt i allt som rör hjärtefrågor.

Självkännedom kommer upp här. Har du analyserat ditt eget beteende när det kommer till relationer? Hur ser ditt mönster ut? Alla har vi en del i det som sker men många blundar för det och väljer att lägga skulden på den andra parten. Enklast så. Då behöver vi inte se eventuella obehagliga sanningar om oss själva. Men håller det i längden? Hur bra blir egentligen våra relationer utan självkännedom och självinsikt? Tåls att tänkas på idag.

Kommunikation och ärlighet. Har du något på hjärtat som du vill eller behöver delge din partner/vän? Eller finns det något du har velat fråga eller ta upp med din partner/vän en tid nu men inte kommit till skott? Då är det dags nu!

Venus kommer med talets gåva. Hon är även en fena på att uttrycka sig i skrift. Dessa egenskaper vill hon förstärka hos dig nu.

Har du svårt för att komma till din rätt i ett samtal/diskussion så går det lika bra att skriva ner exakt hur du känner på ett papper. Ge det sedan till personen det berör och låt denne läsa igenom allt i lugn och ro. Sen kan ni ha en dialog om det efteråt.

Ha en riktigt fin Alla Hjärtans Dag

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Stor hjärtekram till dig fina Emma! Och ALLA ni andra som besöker gruppen Ljusglimten!!!❤️💖💖💖💕💕💕💕💫🌟✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *