Dagens kort från Ärkeänglarna 18/2

Prioritera

Metatron vill säga oss att vi bör organisera och prioritera.

Livet ger oss mycket att ta itu med på olika sätt. Det kan vara telefonsamtal till myndigheter, skapa ordning i hemmet, bilar som ska fixas, trädgårdar som ska göras iordning…. listan kan göras lång.

Skriv en lista på allt du behöver fixa. Numrera i turordning. Nummer ett är viktigast. Sen börjar du beta av uppifrån och nedåt. Stryk det du har gjort. Här gäller det att inte fuska och till exempel börja med nummer tre på listan! Gör så många uppgifter du hinner med på en dag. Nästa dag fortsätter du på samma sätt, kanske listan behöver uppdateras då och numreras om?

Detta är ett väldigt bra sätt att få saker gjorda på.

Något som är viktigt är att även skriva upp ”roliga” uppgifter så att det inte bara blir ”måsten”. Till exempel kan var tredje uppgift vara: ”sätta mig ner och läsa min bok” eller syssla med en hobby en stund. Det blir som en belöning.😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Hej
    Lite som inte stämmer, inför vinter!
    Här skulle det vara bättre med ”inför våren”. Eller hur?
    Livet ger oss mycket att ta itu med på olika sätt. Det kan vara telefonsamtal till myndigheter, skapa ordning i hemmet, bilar som ska fixas, trädgårdar som ska göras iordning inför vintern…. listan kan göras lång.

    • Bortse från det lilla ordet och se budskapet i det stora hela istället…❤️😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *