Vill du ge din intuition utrymme att växa?

Hej!😊

Min intuition ledde mig fram till en intuitionskurs på nätet för ett par dagar sen. Jag klickade runt lite och läste mer. Jag tyckte att den lät väldigt intressant faktiskt så jag undrade vad den kostade. Döm om min förvåning när jag såg att den var gratis!! Helt gratis. E-kursen heter Lyssna Inåt och vänder sig till kvinnor men den är även relevant för män. Den fantastiska kvinnan som skapat kursen heter Natalie Sage. Natalie är coach och arbetar framförallt med högkänsliga kvinnor där hon hjälper dom att hitta tillbaka till sin inneboende kraft.

Vill du hitta ditt livssyfte?

För att hitta ditt unika livssyfte, meningen med ditt liv, behöver du lyssna inåt. Du behöver träna upp intuitionen och leva utifrån den. Intuitionen leder dig dit du ska vara men det är upp till dig att följa.

I den här kursen/resan packar vi upp intuitionen och gör den medveten. Vi gör den levande och ger den utrymme att växa. Vi lär känna och börjar lita på vår intuition, och vi börjar handla efter de budskap vi får.

Inom dig finns alla svar som du nånsin velat ha, och din intuition leder dig till de svaren!

Jag personligen känner mig taggad att börja genast! Det skadar aldrig att öva på sin intuition. Vill du oxå vara med på denna resa (e-kurs)? Då kan du besöka denna sida: http://www.intuitionscoach.se

Väl inne på sidan klickar du på intuitionskurs och därifrån kan du ta dig vidare. Natalie Sage vill gärna att man delar vidare till de man tror skulle kunna ha nytta av kursen. Målet är att kursen ska spridas över hela Sverige.

Jag kommer att skriva om mina personliga upplevelser av kursen här i bloggen och inom kort publicerar jag den första uppgiften.

Det här blir skoj! (Och nyttigt)

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Varmt tack för länken till intuitionskursen! Den hittade jag tack vara att jag läste din blogg! Återkommer!

  2. Hej!
    Jag hittade den för några dagar sen. Håller med, hon är verkligen fantastisk.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *