Dagens kort från MAAT Tarot 8/3

Idag kommer kortet med en hel del frågeställningar. Rådet är att ta en lugn stund för dig själv där du ställer dessa frågor till dig själv. Låt det få ta den tid det tar. Och var ärlig i dina svar. Att vara ärlig mot dig själv är av högsta vikt.

Frågeställningar

  • Vad är det som krävs för att få stabilitet i din situation?
  • Vilka ambitioner har du?
  • Vilka gränser behöver du sätta?
  • Vilka beslut behöver du fatta?

Budskapet är: nu eller aldrig. Behöver du göra en förändring i ditt liv så gör det nu. Vad väntar du på? Din situation kommer inte att lösas av sig själv utan du behöver aktivt göra något åt saken.

  • Vilka förändringar behöver du göra för att må bättre?

Ta tag i det som behöver göras, gör det på ditt sätt, ta saken i egna händer.

Stå upp för dig själv, tala för din egen sak och be inte om ursäkt för dina åsikter eller din existens. Du är precis lika viktig som någon annan. Låt ingen köra över dig på något sätt.

Omvänt budskap: kör inte över andra, låt andra få komma till tals. Andras åsikter är precis lika viktiga som dina. Ta ett steg tillbaka och lyssna.

Livet är för kort för att gå runt och vänta på att saker och ting ska hända eller att situationer ska lösa sig av sig självt. Fånga tillfället här och nu, då kommer oanade möjligheter att visa sig för dig, möjligheter som du missar annars.

Min Glädjehealing utgår i helgen pga detox, jag kan bli svajig känslomässigt och fysiskt. Därför avvaktar jag med att sända healing.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 Comments

  1. Kör inte över andra…, om man råkar preja ner en granne i diket på en smal översnöad byväg då? 😂😂
    Nytt sätt att lära känna nya grannar, vet dock inte om jag rekommenderar det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *