Detox dag 1-2

Hej!😊

Hur går det med mitt detoxande egentligen? Nu har jag snart klarat av två dagar av sju och den första dagen (igår) gick utomordentlig bra! Det enda jag kände av var lite hunger, men inget överdrivet. Sen sov jag som en död hela natten vilket var fantastiskt skönt! Idag (dag 2) har jag fått mer symtom. Mitt på dagen blev jag jättetrött och däckade på soffan. Sen har jag fått huvudvärkskänning och illamående. Inte så trevligt. Huvudvärk har jag dock räknat med.

Hur en detoxdag kan se ut

Direkt jag vaknat tar jag två detox-kapslar tillsammans med ett stort glas vatten.

Sen kokar jag vatten som får svalna något i koppen innan jag lägger i några skivor ingefära och saften av en halv citron. Detta dricker jag innan frukost.

Frukosten består av havregrynsgröt. Jag strör över en matsked chiafrön och en dl hallon. En skvätt havremjölk till det. En supergod frukost!!

Till lunch igår blev det rester. Vegetariska biffar och en stor tomat.

Mellanmål kan vara två morötter exempelvis, och en kopp örtte.

Middag: Mexikansk gryta (vegetarisk) med bland annat svarta bönor och quinoa. Väldigt god med avocado till och pressad lime över.

Kvällsmål: Guldmjölk. Till guldmjölken har man en gurkmeja-pasta. Den rör man ihop själv i en kastrull, häller i en burk, låter svalna och ställer in i kylen.

Personligen tyckte jag inte att guldmjölken var nån hit. Den smakade typ kanelkryddad välling, och välling har jag svårt för. Men jag får stå ut i sex kvällar till.

Innan läggning tar jag två detox-kapslar med ett stort glas vatten.

Jag uppdaterar mer imorgon.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 Comments

  1. Jo det känns nog i kroppen när allt ska ut….
    Men det klarar du galant tror jag,
    Stefan Thulin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *