Dagens kort från Ärkeänglarna 17/3

Hej!😊

Jag har inte varit aktiv här på några dagar, kände att jag behövde en paus från sociala medier plus att jag har varit (och är fortfarande) väldigt trött. Men här kommer dagens budskap:

Indigo- och Kristallbarn

Indigobarn har inkarnerats här på jorden de senaste hundra åren. Dom tidigaste Indigobarnen var pionjärer och vägvisare. Efter andra världskriget föddes ett betydande antal och de är dagens vuxna Indigos. På 1970-talet föddes det oxå en stor mängd Indigos så nu har vi en hel generation Indigos som är redo att ta plats som ledare ute i världen. Indigobarn fortsatte att födas fram till ca år 2000 och de senaste individerna är mer utvecklade inom vissa områden som till exempel teknik och kreativitet.

Kristallbarnen började att dyka upp här på jorden från ca år 2000, fast det finns vissa som säger att de kom lite tidigare än så. Dessa är extremt kraftfulla barn som har till uppgift att ta oss till nästa nivå av vår utveckling samt att visa oss vår inneboende kraft och gudomlighet. Dom fungerar mer som ett gruppmedvetande än som enskilda individer. Kristallbarnen är en mäktig kraft som verkar för kärlek och fred här på jorden.

Om du känner dig dragen till att hjälpa barn (dina egna eller barn i allmänhet) kan du be Ärkeängel Metatron att ge dig ett uppdrag som speglar dina naturliga talanger och intressen. Metatron samarbetar med mediala och känsliga barn och han älskar att hjälpa vuxna att hjälpa dessa barn. Om du behöver mer tid, pengar, idéer, kontakter eller stöd på annat vis för ditt uppdrag kan du kalla på Metatron. Han hjälper dig att manifestera det du behöver så att ditt fokus kan riktas direkt mot hans älskade Indigo- och Kristallbarn.

Kram /Ljusglimten

ljusglimten

6 Comments

  1. Mycket energier som strömmar in mot jorden nu. Extrem trötthet är ett vanligt symptom nu. Det är likadant för mig. 🙂 💚💚💚

  2. Men vad är stjärnbarn då? När kom de in i sammanhanget?🌟🌟🌟

    • Stjärnbarn är en annan benämning av indigo- och Kristallbarn. Samma lika. De kan även kallas regnbågsbarn. ❤️❤️😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *