Dagens kort från Ärkeänglarna 26/3

Månens faser

“Notera hur månen påverkar dina energier”.

Vid fullmånetider passar det utmärkt att göra dig av med allt sådant som du är klar med, allt du inte längre behöver.

Kvällen före fullmånen är det optimalt att ge healing, rena och ladda kristaller, oljor, tarotkort och annat som används i andligt arbete.

Vid nymånen bör du fokusera på sådant du vill ha in i ditt liv, önskningar drömmar. En perfekt tid för att starta upp något nytt.

Ta dig tid till att titta på månen och notera hur du känner dig och hur dina relationer ser ut under månens olika faser.

Utforska månens kontakt med dina energier och ditt humör. Hur påverkas du?

Astrologiskt sett: Just nu går Merkurius retrograd och den vänder inte förrän i mitten av April. Här kommer lite information angående detta:

Astrologiskt sett så hanterar Merkurius hur vi tänker och resonerar likväl som hur vi kommunicerar inklusive skriver, talar och lyssnar, men även hur vi tar in och bearbetar information.

”Åh, det beror på att Merkurius går retrograd”, är ett vanligt uttryck bland människor som pratar om astrologi. När en planet är retrograd verkar det som att den rör sig baklänges över himlen.

När Merkurius går retrograd rekommenderas vi att inte köpa elektroniska prylar, att säkerhetskopiera våra datorer, att inte skriva på någon form av kontrakt eller påbörja någonting nytt eftersom kommunikationen är destinerad till att vara problematisk.

Istället anses denna retrograda energi passa bäst till att granska sådant vi redan gjort klart. Det kan även vara så att sådant vi sagt och gjort i det förflutna kan komma att hemsöka oss på nytt. Eller så kanske vissa personer dyker upp i vårt liv som vi inte hört av på ett tag.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *