Tankade energier på berget idag

Hej!😊

Det blev inte mycket nattsömn för mig då jag har en dunderförkyld karl här hemma som nyser, hostar och inte kan sova. Men trots det gick jag en långpromenad med Electra på förmiddagen.

Vi tog oss äntligen upp på Jungfruberget igen efter vinteruppehållet. Det är ju inte direkt så att någon plogar vägar och stigar på naturreservatet. Och denna vinter har varit väldigt rik på snö!

Några träd hade rasat över stigarna.

Inte mycket till stigar heller men jag slapp åtminstone pulsa.

Jungfruberget är min Kraftplats! Energierna flödar däruppe. Synd bara att jag varken tog på mig vantar eller långkalsonger….det var mycket kallare och blåsigare än jag trodde. Speciellt vid sjön på väg hem.

Gött då att komma hem till värmen och äta gulaschsoppa med en redig klick creme fraiche till brunch. Ciabatta till det. Mums!

Jag har inte varit så aktiv här på sistone på grund av livet och då får allt annat runt mig vänta. Det finns fortfarande de som väntar på svar från mig via e-mail, alla får svar men det kan dröja. Gästbloggare får oxå vänta ett tag till. Jag bokar heller inte in kunder just nu.

Nu känner jag mig jordad och avslappnad efter promenaden, det får bli en tantvila innan mitt möte med coachen.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *