Dagens kort från Love Tarot 31/3

Pondus och integritet

Nu kan du behöva vara rakt på sak. Gå inte och dra på det längre. Var även noga med att inte linda in sanningen i bomull av rädsla för att såra någon eller av rädsla för att någon ska bli arg. Oroa dig inte för reaktionerna för nu är det allra viktigaste att sanningen får komma fram. Sanningen svider vissa gånger men det blir till det bästa i slutändan.

Det kan även vara så att du behöver inse sanningen om dig själv. Ta fram dina beteenden, mönster och ovanor i ljuset och syna dom i sömmarna. Gör det även fast det är ordentligt obehagligt. Vad är det du behöver tänka på när det gäller dig själv i vissa situationer? Vad är det du skulle behöva förändra? Hur reagerar du under stress och press exempelvis?

Ta hand om dig!

Glad Påsk 😊🐣

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *