Dagens budskap från mitt Kraftdjur 3/4

Hej😊

Idag blev det inte riktigt som jag tänkt med Dagens Budskap. Mitt i min lilla “ceremoni” smög nämligen den Svarta Pantern (mitt kraftdjur) fram ur skuggorna. Hon förmedlade ett budskap till oss alla och här kommer det….

Känslor

Du bär på ett känslomässigt hav. Detta är en värdefull källa som du behöver uppmärksamma och uttrycka.

Att uttrycka dina känslor behöver inte betyda att du kapitulerar inför dem på ett destruktivt sätt eller att du skapar drama runt dem.

Finns det tårar, låt dom vara tårar helt enkelt och låt dom rinna. Tillåt dom att få rinna. Gråt eller skratta precis så mycket du behöver.

Utforska dessa känslor på de sätt som passar dig bäst. Du kanske vill prata om dom med någon du litar på, det kan vara en nära vän eller en professionell terapeut. Eller så kanske du vill skriva ner dina känslor. Oavsett vilket alternativ du väljer så bör du vara observant på hur det känns i kroppen under tiden. De fysiska sensationerna är nämligen ledtrådar till dina känslomässiga lager som finns strax under ytan i ditt omedvetna.

Genom att antingen tala om- eller skriva ner dina känslor så för du upp dem i ljuset, in i ditt medvetna. Det blir en lättnad för dig och dessutom skapar du ett gyllene tillfälle att släppa taget om dem, släppa känslorna fria.

Kom ihåg…du ska inte tvinga fram känslor. Du ska inte tvinga dig att känna något du inte känner. Tala om- och/eller skriv ner dina känslor när de har uppstått av sig själv, på naturlig väg.

Nu är tiden inne för att rensa och rena känslomässigt.

Nu är rätta tiden för att föra fram psykiska och emotionella sår du bär på från det förflutna in i ljuset. För fram dom i ljuset en gång för alla så att de kan läka.

Var inte rädd för svåra känslor. De behöver uppmärksammas, identifieras och upplevas/kännas innan du kan släppa dom fria. Och bli fri.

Jösses så känslomässigt det blev att skriva ner detta! Efter lite mer än halva texten började mina tårar rinna helt spontant.

Vill ni veta hur det gick till när jag fick veta att den Svarta Pantern var mitt kraftdjur kan ni klicka HÄR.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 Comments

  1. Tack för budskapet idag ❤️ Jaa ett känslohav var ett bra ord för det som stormar i hjärtat just nu ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *