Dagens kort från Healing with the Angels 4/4

Överflöd

Stöd och hjälp på olika sätt är på väg till dig nu. Be Änglarna hjälpa dig att frigöra dina rädslor som har med brist att göra (att du inte har tillräckligt) så att du kan ta emot och njuta av allt det goda som kommer till dig.

Din tillit till att du får allt du behöver triggar nämligen överflöd att manifesteras i ditt liv. Så behåll denna tillit för den försäkrar dig om att ett ständigt flöde av hjälp och stöd kommer till dig inom alla områden: materiellt, fysiskt, känslomässigt, andligt och intellektuellt.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 Comments

  1. Ja man skulle påminna sig varje morgon. Tack för påminnelsen!❤️❤️❤️

  2. Tack Emma!!! Ja sååå klockrent ! Jobbar med det här nästan dagligen i meditation i att släppa taget och överlämna dig i total tillit men jag har ett trauma som hindrar mig att släppa taget helt så för min del så behöver jag hjälp med det först. Har prövat mycket så får se vad som kommer i min väg. ❤️💕🌟😇

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *