Dagens kort från Ärkeänglarna till er alla 8/5

Var inte så hård mot dig själv

Vad tänker du om dig själv? Du kanske har för vana att kritisera dig själv så fort du misslyckas eller när något inte går din väg. Du kanske har ett stort behov av att prestera och vara duktig hela tiden, för om du inte är det så duger du inte. Är det så du tror innerst inne?

I detta högpresterande samhälle är det viktigt att du är snäll mot dig själv och att du tar hand om dig själv, och det är precis det som Ärkeängel Sandalfon vill förmedla idag.

Dra dig tillbaka ett tag och fokusera på Dig. Ta en långpromenad, ett skumbad, yoga, meditera eller bara vara. Under denna retreat ska du inte fatta några viktiga beslut, du ska även undvika konflikter. Fokusera enbart på dig själv och var i din egen energi och kraft. Du kommer att känna dig mycket piggare och starkare efteråt och då kommer du att veta vad du ska göra härnäst, vilket steg du ska ta.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 Comments

  1. Hejsan!
    Dagens bud kunde inte kommit lägligare. Jag är helt utmattad efter att min gamle far fick sin 4e stroke i torsdags. Nu börjar jag få utmattningssymtom och måste hejda mig sen öppnade jag facebook och ser detta 🙂
    Tack från djupet av mitt hjärta!

  2. Detta budskap behövde jag idag! Ska plantera blommor(mår bra av det) och bara vara med mig själv. Sambon jobbar till en bra bit inpå natten, så det är perfekt nu med egentid.
    Tack och kram till dig 💞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *