Hälsa, cravings och planer

Hej!😊

Jag mår inte så bra fysiskt just nu tack vare graviditeten och annat så det blir inte så mycket bloggande. Först och främst hoppas jag på att lösa den här pollenallergin jag tampas med, har ätit receptfritt i två veckor utan något resultat, både tabletter och nässpray. Igår skrev jag ett meddelande till min läkare och hade turen att få svar efter bara några timmar. Det var inga problem att “överdosera” tabletterna så från och med idag ska jag ta två st. Ville jag gå vidare med allergifrågan skulle jag ringa sjukvårdsupplysningen, så jag får väl lov att göra det med nässpraysproblemet. Hade varit trevligt att kunna få andas någongång menar jag. Såg förövrigt att björkarna håller på att slå ut här så snart kommer allergin att bli mycket värre.

Mer migränkänningar har jag fått oxå men som tur är kan jag fortsätta att ta mina vanliga migräntabletter. Halleluja! Alvedon är sockerpiller för mig.

I övrigt mår jag illa dygnet runt och kan inte stå eller gå längre stunder utan att må dåligt. Värk i nedre delen av kroppen, det svartnar för ögonen och benen sväller upp till gigantiska proportioner. Snacka om att jag redan börjat samla på mig vätska!! Hur ska detta sluta? Måste verkligen köpa stödstrumpor snart. Finns faktiskt många snygga nuförtiden.

Jag har inga speciella cravings än så länge. Men ibland blir jag akut sugen på en viss maträtt, dock gäller det bara tills jag ätit den en gång, sen blir jag sugen på nåt annat. Som häromdagen till exempel, då blev jag tvungen att laga fiskpudding med skirat smör. Till sambons förskräckelse.😉

Igår kompenserade jag honom genom att laga laxkotletter istället. Hahaha.

Idag hoppas jag på att kunna avsluta vårstädningen på balkongen, men vi får se vad mitt huvud säger om det. Igår hade jag samma plan men blev tvungen att inta sängläge istället.

Har ni något riktigt bra tips på örtte som lindrar illamående hos gravida? Ej ingefära för det tål jag varken lukt eller smak av.

Ha en fin dag!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 Comments

  1. Du kan koka upp vatten o pressa citron i. Tycker du att det blir för surt ta lite socker eller honung
    Citron driver oxå ut vätskan
    Många kramar Liselott❤️❤️❤️

  2. Så roligt grattis till väntans tider !! 🤗❤
    Varma kramar 🦋❣//Stina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *