Jag mötte mina Andliga lärare i drömmen

Hej!😊

Alltid när jag får varsel, upplever tidigare liv, får meddelanden eller besök från Andevärlden i drömmen så sker det på morgonen eller tidig förmiddag. Förmodligen därför att det är meningen att jag ska komma ihåg det.

Imorse kom två andliga lärare på besök.

Jag stod på en grusväg ute på landet någonstans. Då ser jag två kvinnor komma mig till mötes. Den ena var äldre (60 år?) med ljusbrunt, kort och lockigt hår, lång och smal, hur lång är svårt att säga men jag benämner henne som lång eftersom den andra kvinnan var kortare. Kvinna nr två hade väldigt mörkt hår i axellängd, yngre, kanske 40 år. Båda var vita i hyn och bar på anteckningsblock och penna.

Dom log mot mig och den äldre tog till orda: “Vi känner att ditt självförtroende har vuxit mer och mer.”

Det kändes väldigt högtidligt på något sätt och den yngre kvinnan torkade en tår i ögonvrån. Dom var verkligen stolta över mig, det kändes starkt. Jag kände mig väldigt rörd. Ett fint ögonblick.

Sen vaknade jag och alla känslor och intryck stannade kvar hos mig i flera timmar.

Jag är även 95% säker på att den äldre kvinnan var min mormorsmor Ottilia. Mer om henne och mig kan ni läsa HÄR.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Jag tar åt mig av det här jag med!!! Mormor och farmor tänte jag på… De har säkert kontakt med dina mor/farföräldrar!!!! Jag vaknade också vackert i morse…. Kram! <3 (Häftigt va?).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *