Dagens kort från Spirit Animals Oracle Cards 13/5

Örnens budskap till oss: “Flyg högt och observera situationen/problemet från ett bredare perspektiv.”

Örnen flyger högt upp och ser hela bilden. Genom att resa dig över problemen och se dom ovanifrån får du en “global” översikt av hela situationen.

Det är lätt att snöa in på små detaljer, speciellt när du stöter på hinder och vill planera minsta steg framåt och förutse alla konsekvenser. Att överanalysera brukar leda till ett väldigt kortsynt synsätt, man ser inte längre än näsan räcker ungefär, och tankarna kan bli väldigt överdrivna vilket ger en trångsynt förståelse för det du går igenom.

Om du hamnat i detta tillstånd är det bästa du kan göra att stanna upp, ta ett steg tillbaka och få en bättre överblick av hela situationen.

Det är viktigt att förstå allas synvinklar och att observera alla inblandade krafter för det kommer ge dig en mer inspirerad och kreativ lösning. När du ser hela bilden är det lättare att hitta ett sätt där alla parter vinner….iallafall delvis. Och på så vis kan du se hela historien öppna upp sig och du kan se dess dolda välsignelser i innehållet.

Och när allt faller på plats och du har all information, hela historien, kanske du inte ens vill ändra en enda rad längre?😉

Ser du hela bilden?

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *