Dagens kort från Spirit Animals Oracle Cards 16/5

Giraffens budskap till oss: “Följ ditt hjärta ty det är din bästa rådgivare. Det har alla svar du någonsin kommer att behöva.”

Giraffen vill berätta för dig om hjärtats kraft. Ja, giraffen har ett väldigt stort hjärta, och det behövs för att kunna pumpa blodet ända upp till huvudet. Först och främst brukar hjärtat förknippas med kärlek, så giraffen ber dig att vara en kärleksfull och medkännande människa.

Men hjärtat är även ett viktigt energicentra där medvetenheten finns. Vissa säger att hjärtat är ännu en hjärna som du kan använda när du behöver fatta beslut och agera utifrån en centrerad och vis källa.

Så nästa gång du står inför ett viktigt val eller när du behöver inspiration så stanna inte i huvudet. Istället bör du fokusera på ditt bröst och ställa frågan igen. Förmodligen kommer du att få ett väldigt annorlunda svar, ett mer positivt och kärleksfullt svar än hjärnans typiska rädslobaserade respons.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *