Dagens kort från Ärkeängel Mikael 21/5

Ärkeängel Mikael säger att nu är det verkligen dax att skrida till handling.

Åtgärden som krävs är av fysisk och kreativ karaktär. Du kan behöva tänka om gällande detta, “think outside the box” är lämpligt här eftersom din vanliga taktik gällande problemlösning inte verkar fungera denna gång. Änglarna kommer att leda dig rätt när du ändrar ditt vanliga sätt att tänka.

Visualisera att du står i en fyrkant. Denna fyrkant symboliserar ett begränsat utrymme. Ett begränsat synsätt/mentalt tänk. Visualisera att du kliver utanför den gränsen. Fortsätt att gå och expandera din tankevärld.

När du tillåter dig att förändra ditt sätt att tänka så skapar du ett nytt flöde där nya briljanta idéer och insikter dyker upp. Då kan du förvänta dig mirakulösa lösningar på problem och svårigheter.

En bonus idag denna måndag är att ett andra budskap från Änglarna dök upp:

Änglarna talar om att du bör koppla ihop dig med månens silvriga energier vilka avlägsnar emotionella begränsningar och återställer balansen i din energikropp. Månens ljus ger även tydliga insikter och klarhet.

Om du befinner dig i en jobbig situation just nu som kanske innefattar vänner, familjemedlemmar eller kollegor så kommer denna klarhet hjälpa dig att lösa situationen.

Änglarna råder dig att sitta ute i- eller att promenera i månskenet. Månljuset kommer att lysa upp din väg framåt och beskydda dig längs vägen.

För beskydd kan du visualisera att du är omgiven av ett silvernät. Detta nät är en länk till Andevärlden som ger stabilitet och mentalt beskydd genom att avleda negativitet.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 Comments

  1. Märkligt…kom hem sent idag😏
    Fixar en kopp te, tar med en filt och telefonen och sätter mig på balkongen😊
    Lägger genast märke till den halva månen som lyser ovanligt starkt i kväll (har inte ens noterat den när jag suttit här förut)
    Öppnar fb och läser ditt budskap….fattar inte hur det kan stämma så bra😇😍💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *